top of page
  • ASDP

Hoe verbouwstress vermijden?Vind een betrouwbare aannemer!

Bijgewerkt op: 11 apr. 2023


Verbouwingen. Iedereen heeft er wel eens eentje meegemaakt en alhoewel ze over het algemeen soepel verlopen, kan een verbouwing soms ook een ware uitputtingsslag zijn. Niet nageleefde deadlines, conflicten met de aannemer, onvoldoende planning, enzovoort; er bestaan talloze redenen waarom uw verbouwing tot heel veel frustratie en stress kan leiden. Dat is vanzelfsprekend niet wat u wenst voor uw komende verbouwing. Daarom zetten we hieronder enkele tips op een rijtje om te helpen bij het vermijden van de gevreesde verbouwstress.


Een aangename leefruimte


Verbouwen is één ding. Maar u moet natuurlijk wel een aangename leefruimte overhouden. Het is tenslotte verre van ideaal om hele dagen tussen de verbouwmaterialen, de schilderwerken en het stof door te brengen. Zeker als u thuiswerkt of samenwoont met een groot gezin. Zorg er daarom voor dat u over een prettige leefruimte beschikt waar u tijdens de verbouwing terecht kan. Dat kan een huur- of vakantiewoning zijn, maar ook een goed afgesloten ruimte in de woning die verbouwd wordt.


Denk aan een financiële reserve


Zoals we eerder al kort aanhaalden, bestaan er talloze redenen waarom een verbouwing langer duurt of minder vlot verloopt dan oorspronkelijk gepland en verwacht was. Houd een financiële reserve achter de hand om dergelijke potentiële situaties zonder problemen het hoofd te kunnen bieden. Houd rekening met een reserve van ongeveer 10% van de totale ingecalculeerde kosten van de verbouwing.


Ga voor een professionele aannemer


We kunnen dit lijstje nog een stuk langer maken als we willen, maar we raden iedereen aan om voor verbouwingen in zee te gaan met een professional, zeker in het geval van grotere of meer gecompliceerde verbouwingen. Een specialist weet precies wat u wilt en kan u voorzien van een planning die vervolgens ook nageleefd wordt op basis van de gemaakte afspraken. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken, en kan u uw tijd en energie in andere belangrijke zaken steken.


Bij ASDP bent u in handen van een betrouwbare aannemer met jarenlange ervaring in alle soorten werk binnen de bouwsector, zowel voor coördinatie als uitvoering. Wij houden het simpel door met één aanspreekpunt te werken voor uw project, onze patron werkt zelf mee, en we verzorgen al uw werken van a tot z.


Bij ASDP zijn wij pas tevreden wanneer u dat ook bent en dat zullen onze tevreden klanten kunnen beamen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een gratis offerte!

34 weergaven

Comments


bottom of page