top of page
  • ASDP

Klusjesman gezocht? Wij voeren alle klussen voor u uit!

Zoekt u een klusjesman? U heeft deze zojuist gevonden

Wie al eens verbouwingen heeft uitgevoerd kent het probleem ongetwijfeld. Het duurt soms eeuwen voor u erin slaagt de klusser tot bij u te krijgen voor het uitvoeren van bepaalde kluswerken. En vaak moet u bij grote renovaties een ingewikkelde logistiek managen om verschillende professionals op elkaar af te stemmen. Wie kiest voor ASDP BV in Herentals heeft dat probleem niet. Als klusjesbedrijf hebben we ervaring in allerhande kluswerken. U heeft één vakman voor alles, voor het afwerken van al uw projecten.

In deze blog leest u meer over de diverse kluswerken die we kunnen uitvoeren voor u. U profiteert van één vakman voor alles.Schilderwerken

ASDP BV voert schilderwerken uit voor mensen die hun interieur willen opfrissen met een nieuw laagje verf. Zo helpen we u graag bij het schilderen van muren, plafonds, deuren en andere oppervlakken.


Loodgieterswerk

Heeft u een lekkende kraan, kapot toilet of een verstopte afvoer? Voor alle loodgietersproblemen doet u een beroep op de spoedservice van ASDP BV.


Elektriciteitswerken

Niets zo vervelend als een probleem met uw elektrische installaties in uw woning. Kleine herstellingen van bedrading of het vervangen van een slecht functionerend stopcontact is niet altijd eenvoudig en vereist een vakkundige klusser met kennis van zaken. U mag dan ook op ons rekenen voor het oplossen van al uw elektrische problemen en reparaties in de regio Antwerpen.


Meubelmontage

Heeft u nieuwe meubels gekocht, maar heeft u geen idee hoe u er aan moet beginnen deze in elkaar te zetten? Vermijd stress, onnodig tijdverlies en eventueel geruzie met uw partner en schakel een klusser in voor hulp bij de montage van meubels.


Tuinonderhoud

Onderhoud van een tuin is veel werk. Het liefst wilt u een tuin waarin u gewoon heerlijk kunt ontspannen. Laat het tuinonderhoud over aan een professional zoals ASDP in Herentals. Wij helpen u graag met het snoeien van bomen, maaien van gazons, wieden van onkruid en algemeen tuinonderhoud.


Vloerinstallatie

Wilt u een nieuwe vloer leggen in uw woning? Of het nu gaat om tegels, hout of laminaat, wij staan voor u klaar.


Timmerwerken

Onze vakmannen komen graag langs voor reparatie of vervanging van houten structuren of het installeren van kasten op maat.


Kleine renovatiewerken

Badkamer of keuken renoveren? Voor kleine renovatieopdrachten zijn we steeds beschikbaar.


Airco en verwarming

Voorzie uw woning van een aangenaam leefklimaat en laat een professional uw airconditioning of verwarmingssystemen installeren.


Meer weten over onze kluswerken en kleine herstellingen? Neem contact met ons op.

22 weergaven

Comentários


bottom of page