top of page
Badkamerrenovatie

Totaalservice in badkamerrenovaties

UW DROOMBADKAMER: ONZE SPECIALITEIT

Bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken: uw oude badkamer uitbreken, leidingen verleggen en vernieuwen, verwarming, ventilatie en loodgieterij, tegelwerken, stopcontacten en verlichting, badkamermeubels, een bad en/of inloopdouche en nog veel meer.

Dankzij ASDP hoeft u niet op zoek te gaan naar verschillende aannemers om deze werken afzonderlijk af te werken, met elk een andere aanpak en planning. Als enige aanspreekpunt coördineren en realiseren wij uw volledige badkamerrenovatie van a tot z in heel Herentals, Nijlen, Lier en omgeving met een totaalaanpak. Hierbij denken we met u mee, bekijken we samen de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen, voor een badkamer waar u zich volledig thuis in kunt voelen.

SAMENWERKING MET GROUP STG

We trekken de lijn in kwaliteit voor uw badkamerrenovatie ook door naar onze partner. Zo kiezen we resoluut voor een samenwerking met Group STG: Belgisch bedrijf, kwalitatieve groothandel en betrouwbare partner in sanitair en badkamers, met deskundig advies, een uitgebreid aanbod, dienstverlening op maat en interessante prijzen.

ALLROUND SERVICE

  • Overzichtelijke en transparante offerte op maat van uw nieuwe badkamer

  • Vakkundige uitvoering met kwaliteitsmerken en zorgvuldige afwerking

  •  Van de afbraak van uw oude badkamer tot een volledig afgewerkte droombadkamer

  • Uitstekende prijs/kwaliteit

  • Na afloop van de werken wordt alles proper achtergelaten


 

EEN GRATIS OFFERTE VOOR UW BADKAMERRENOVATIE? CONTACTEER ASDP METEEN!

bottom of page