Badkamer renoveren? ÉÉN AANSPREEKPUNT VOOR UW BADKAMERRENOVATIE: asdp nijlen-lier-mechelen

Totaalservice in badkamerrenovatie

ASDP uit Nijlen (Antwerpen) realiseert badkamerrenovaties in de regio Lier-Mechelen van A tot Z. Ik ben uw enige aanspreekpunt, zelfwerkend zaakvoerder én vakman als u een badkamer wil plaatsen. Uw badkamer kitten, een nieuwe wc of bad plaatsen, uw oude douche vervangen door een inloopdouche, vakkundig badkameradvies nodig of uw badkamer volledig aanpakken met een grondige badkamerrenovatie? ASDP doet het allemaal! 


Ik lever een echte allround service. Die start al bij een overzichtelijke en transparante offerte voor uw badkamer. Tijdens de werken maak ik gebruik van kwaliteitsmerken en kunt u mij inschakelen voor kleine werken, de afbraak van uw oude badkamer en een totaalrenovatie, waarbij ik steeds een uitstekende prijs/kwaliteit garandeer. Na afloop van de werkzaamheden ruim ik alles netjes op en laat ik uw badkamer proper achter. U hoeft enkel van het eindresultaat te genieten!

Een gratis offerte voor een badkamer aanvragen? Contacteer ASDP BV, uw enige aanspreekpunt voor uw volledige badkamer in heel Vlaanderen!