ASDP VOOR NIEUWE KEUKENS OP MAAT VAN UW VOORKEUREN IN NIJLEN-LIER-MECHELEN

KWALITATIEVE KEUKENS DIE AAN AL UW WENSEN VOLDOEN

Bij ASDP helpen wij u graag met het bouwen van uw keuken. Hierbij letten we niet alleen op de laatste trends, we zorgen ook altijd dat de keuken naadloos aansluit bij uw wensen en levensstijl. We plaatsen niet alleen uw keuken, maar zorgen meteen ook voor de volledige afwerking inclusief tegelwerken, schilderwerken en meer.

STEL ZELF UW DROOMKASTEN SAMEN

ASDP staat voor renoveren zonder zorgen. Naast het feit dat wij een jarenlange ervaring hebben met het verbouwen van keukens, werken wij samen met een professionele schrijnwerker. De schrijnwerker zorgt voor perfecte (inbouw)kasten en wij staan in voor de vakkundige montage. Dankzij deze unieke samenwerking rekent u altijd op maatwerk terwijl u alle keuzevrijheid behoudt. Wij zorgen daarnaast voor transparante communicatie en zijn uw eerste aanspreekpunt bij vragen of extra verzoeken.

keukens & maatkasten plaatsen ASDP nijlen
keukens & maatkasten plaatsen ASDP nijlen
keuken op maat geplaatst door ASDP nijlen
keuken op maat geplaatst door ASDP nijlen
Keuken op maat bestellen bij ASDP nijlen
Keuken op maat bestellen bij ASDP nijlen
keuken renoveren door ASDP nijlen
keuken renoveren door ASDP nijlen
1/2

UW KEUKEN UITBREIDEN MET EEN TRENDY KOOKEILAND

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een nieuwe keuken, bovendien bouwen we graag verder op de reeds aanwezige keuken. Zo plaatsen we bijvoorbeeld een kookeiland op maat van uw woning en wensen en staan we daarbij in voor de volwaardige afwerking. Ook wanneer daarvoor grotere renovatiewerken nodig zijn of als er eerst een muur moet worden uitgebroken, rekent u op onze kwaliteiten.

- Plaatsing nieuwe keukens
- Plaatsing kookeilanden
- Incl. tegelwerken, schilderwerken, elektriciteitswerken enz.
- Kasten op maat gemaakt
- Uitbreken muren voor open gevoel

UW KEUKEN UITBREIDEN MET EEN TRENDY KOOKEILAND

Niet alleen wat onze badkamers betreft kiezen wij steeds voor kwaliteitsvolle merken, ook bij de bouw van keukens is dat het geval. Wij staan in voor de naadloze integratie van diverse keukentoestellen en gebruiken hiervoor merken als Desco (o.a. spoeltafels en kraanwerken) en Gedimat (o.a. rook- en luchtafvoer).

ONTVANGT U GRAAG MEER INFORMATIE?
NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!