top of page
Kwalitatieve keuken op maat

ASDP voor nieuwe keukens op maat van uw voorkeuren in Herentals-Nijlen - Lier

KWALITATIEVE KEUKENS DIE AAN AL UW WENSEN VOLDOEN

Bij ASDP helpen wij u graag met het bouwen van uw keuken. Hierbij letten we niet alleen op de laatste trends, we zorgen ook altijd dat de keuken naadloos aansluit bij uw wensen en levensstijl. We plaatsen niet alleen uw keuken, maar zorgen meteen ook voor de volledige afwerking inclusief tegelwerken, schilderwerken en meer.

STEL ZELF UW DROOMKASTEN SAMEN

ASDP staat voor een zorgeloze service. Naast het feit dat wij een jarenlange ervaring hebben met het verbouwen van keukens, werken wij samen met een professionele schrijnwerker. De schrijnwerker zorgt voor perfecte (inbouw)kasten en wij staan in voor de vakkundige montage. Dankzij deze unieke samenwerking rekent u altijd op maatwerk terwijl u alle keuzevrijheid behoudt. Wij zorgen daarnaast voor transparante communicatie en zijn uw eerste aanspreekpunt bij vragen of extra verzoeken.

UW KEUKEN UITBREIDEN MET EEN TRENDY KOOKEILAND

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een nieuwe keuken, bovendien bouwen we graag verder op de reeds aanwezige keuken. Zo plaatsen we bijvoorbeeld een kookeiland op maat van uw woning en wensen en staan we daarbij in voor de volwaardige afwerking. Ook wanneer er andere kluswerken aan voorafgaan, rekent u op onze kwaliteiten.

  • Plaatsing nieuwe keukens

  • elektriciteitswerken enz.

  • Kasten op maat gemaakt

  • Uitbreken muren voor open gevoel

  • Plaatsing kookeilanden

  • Incl. tegelwerken, schilderwerken,

UW KEUKEN UITBREIDEN MET EEN TRENDY KOOKEILAND

Niet alleen wat onze badkamers betreft kiezen wij steeds voor kwaliteitsvolle merken, ook bij de bouw van keukens is dat het geval. Wij staan in voor de naadloze integratie van diverse keukentoestellen en hebben ook een goede samewerking met de firma Alkas om al u projecten tot een mooi eindresultaat te brengen .

ONTVANGT U GRAAG MEER INFORMATIE?NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

bottom of page