top of page
  • ASDP

Benut elke ruimte met een maatkast

Decoratief en efficiënt: kasten op maat als ultieme plaatsbesparende oplossing

Een georganiseerde woning straalt rust en huiselijkheid uit. Dankzij maatwerk kasten tovert u uw woning om tot een praktische en toch decoratieve omgeving. Kasten op maat bieden een oplossing voor elk type woning. Dankzij de eindeloze mogelijkheden van maatwerk passen dit soort kasten in alle kamers. Van dressing, living of badkamer, maatwerk biedt steeds de meest efficiënte oplossing om voldoende opbergruimte te creëren in uw woning.Uniek en aangepast aan uw wensen

Maatwerk kasten zijn uitermate geschikt om te installeren in verloren ruimtes zoals een berging onder de trap of die diepe hoeken op zolder onder het schuine dak. Hebt u een specifieke hobby? U maakt bijvoorbeeld zelf juwelen of verzamelt retrogames. Dan kan u met kasten op maat uw eigen unieke opbergruimte ontwerpen waarin al uw spullen een perfect plekje krijgen. Ook uw garderobe krijgt een oplossing op maat, met inbouwkasten zorgt u voor voldoende plaats voor schoenen, handtassen en winterjassen in uw dressing.


Duurzaam en 100% uw stijl

Maatkasten bieden ontzettend veel voordelen en ze zijn helemaal aanpasbaar aan al uw specifieke wensen. Er kan gewerkt worden met verschillende soorten hout, de stijl kan sober of erg gedetailleerd zijn en ook de hoogte, breedte of uitstraling kiest u helemaal zelf. Dit zorgt ervoor dat u unieke kasten hebt, voldoende opbergruimte in huis en de meest plaatsbesparende oplossing.


Creëer meerwaarde

Dankzij maatwerk brengt u uw woning naar een hoger niveau. Bij verkoop van de woning biedt u namelijk nieuwe kopers een totaaloplossing: ze kopen niet alleen een nieuw huis, maar hebben meteen ook alle passende meubels. Daarom is maatwerk ook geschikt voor investeringsvastgoed en huurwoningen. Een nieuwe huurder kan meteen intrekken zonder al te veel verhuiswerk, uw huurhuis wordt zogezegd instapklaar dankzij maatwerk.


Hoe gaat ASDP te werk?

U bepaalt een budget en ASDP maakt een aantal voorstellen. Alle ruimtes worden steeds nauwkeurig opgemeten zodat de kasten perfect passen en elke centimeter in uw woning benutten. Daarna wordt een ontwerp gemaakt dat met u wordt overlopen en waarin eventueel nog aanpassingen kunnen worden aangebracht. Naargelang uw bestedingsruimte wordt een type hout en afwerkingsgraad gekozen en kunnen we starten met de uitvoeringswerken.


ASDP ontwerpt en plaatst kasten op maat voor elke woning en binnen elk budget. Neem vandaag nog contact met ons op.

11 weergaven

Opmerkingen


bottom of page