top of page
  • ASDP

Uw droomwoning nog niet gevonden? Wij tonen u het potentieel van elke woning.

Bijgewerkt op: 11 apr. 2023

Dat gevoel van nooit een woning te zullen vinden…

Lijkt er maar geen einde te komen aan die ellelange zoektocht naar de perfecte droomwoning? Wordt u telkens opnieuw afgeschrikt door de staat van de woningen die u gaat bezichtigen? Zijn de nodige verbouwingen keer op keer een afknapper? Lukt het maar niet om het potentieel van een woning te zien? Zonde, want zo misloopt u misschien wel die toekomstige droomwoning! Al eens aan een gecoördineerde verbouwing of een totaalverbouwing gedacht?Wij hebben de sleutel tot uw droomwoning

Voor u de zoveelste deur achter u dichtslaat en een woning laat schieten die perfect gelegen is, neem eerst eens contact op met ASDP. Als de specialist in totaalverbouwingen helpen wij u op weg om door de staat van de woning en de nodige verbouwingen heen te kijken, want elke woning heeft potentieel als u maar de juiste verbouwingspartner aan uw zijde hebt. Maar zo’n verbouwing, waar begint, en vooral, waar eindigt dat? Dankzij een gecoördineerde verbouwing worden tijd, budget en wensen nauwlettend in de gaten gehouden. Eén vakman voor al uw verbouwingswerken, makkelijker kan niet.


Slechts enkele stappen verwijderd van uw ideale woning

1. We gaan mee naar de bezichtiging bij een potentiële aankoop

2. We maken een offerte voor u op met een ruwe schets van het potentieel na de verbouwing

3. Akkoord? Dan gaan we verder en maken we een gedetailleerde schets voor u op

4. Bijna ok, maar enkele opmerkingen? Dan zoeken we een manier om alvast van start te gaan. Zo kunnen we in fases werken, eventueel met een voordeligere oplossing komen, … Voor alles hebben we een antwoord klaar.


Laat uw nieuwe thuis deze keer niet aan u voorbijgaan: maak een afspraak via onze contactpagina om samen uw droomwoning te realiseren!

17 weergaven

Comments


bottom of page