top of page
  • ASDP

Help, een lek, wat nu?

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2023


Oh nee, een waterlek in huis!

Een lekkage in uw sanitaire installatie, natte muren, daklekkage, stormschade, plots geen verwarming, een ontdooide waterleiding die begint te druppen… Waterschade of een andere noodsituatie door loodgieterij of chauffage kunnen vaak zware en dure gevolgen hebben. Als u met een lek of zonder verwarming zit, is er dus maar één ding dat telt: zo snel mogelijk geholpen worden om het lek te dichten en (verdere) schade te voorkomen.


Wat kan u zelf doen bij een lekkage?

1. Zet de hoofdkraan uit om het waterlek meteen te stoppen

2. Zorg ervoor dat er geen water bij stopcontacten, lichtschakelaars of andere elektriciteit kan

3. Probeer het lek niet zelf te dichten zonder de nodige ervaring, aangezien dit de situatie kan verergeren met meer schade, meer kosten of zelfs een kortsluiting als mogelijk gevolg.

4. Bel meteen een vakman voor een dringende interventie


Geen vakman vinden bij een lek, dat is de druppel!

Telefoontje na telefoontje zakt de moed u in de schoenen: loodgieters of chauffagisten die geen tijd vinden om vandaag nog snel even binnen te springen of professionals die zeggen dat ze langskomen, maar u spijtig genoeg toch in de kou laten staan.


ASDP komt ASAP bij u langs overal in Vlaanderen

Geen nood, als u met een lekkage zit, belt u snel ASDP voor een dringende interventie aan uw loodgieterij of chauffage overal in Antwerpen, Nijlen, maar ook elders in Vlaanderen. Wij begrijpen uw stress in deze noodsituatie en zetten dan ook alles op alles om uw lek zo snel mogelijk te verhelpen. Of het nu gaat om verstopte leidingen, een lek of waterschade in uw woning of bedrijf, ASDP staat bekend om zijn snelheid en kwaliteit bij elke dringende interventie. Dag en nacht zijn we bereikbaar en snel bij u ter plaatse, ook in de weekends en op feestdagen. Onze tarieven kennen? Ook hierin is ASDP transparant.


Een lek: bel ASDP direct en in geen tijd staat deze loodgieter in heel Vlaanderen aan uw deur om u snel en goed uit de nood te helpen.

Bel ASDP

136 weergaven

Comentários


bottom of page