top of page
  • ASDP

Dit zijn de recentste keukentrends die u zeker moet kennen

Bijgewerkt op: 11 apr. 2023
Een nieuwe keuken kiezen die bij u past


Een nieuwe keuken kiezen, is geen alledaagse bezigheid. Om een goede selectie te maken, is het belangrijk om te weten welke nieuwste keukentrends vandaag de dienst uitmaken. In deze blog ontdekt u ze allemaal. Ook handig wanneer u uw keuken wilt renoveren.


Keuken renoveren in black and no white


De laatste jaren was een witte keuken populair. Vandaag neemt zwart alsmaar vaker de plaats in van de witte keuken. Zwart straalt duurzaamheid uit en is bovendien perfect combineerbaar met vele interieurstijlen. Een zwarte keuken gaat meestal samen met zwarte keukentoestellen. En ook accessoires zoals kranen en kasten worden in zwarte uitvoering geproduceerd.


Duurzaam en warm in uw keuken op maat


Het klimaat is een hot topic. Die maatschappelijke bezorgdheid uit zich ook in de keuze van de materialen voor een nieuwe keuken. Warme en duurzame materialen als hout, marmer en natuursteen staan symbool voor een duurzame keuken met aandacht voor milieuvriendelijke materialen.


Centraal en meer dan functioneel


De keuken is meer dan een kookplek. Het is een centrale ruimte in de woning die het functionele combineert met een leefkeuken die een centrale plaats inneemt in het huis. Ieder gezinslid vertoeft graag in de keuken, waardoor deze een belangrijk stijlelement vormt.


Elke vierkante centimeter benut


Een moderne keuken op maat blinkt uit in gebruiksgemak. De plaatsing van kasten op een ergonomisch verantwoorde hoogte en een maximum aan bergruimte zijn daarbij twee uiterst belangrijke elementen waarmee iedere keukenbouwer rekening moet houden.


Slim keuken renoveren


Onze verbonden wereld vindt ook in de keuken zijn plaats. Dankzij een reeks slimme toestellen die met elkaar verbonden zijn, geniet u van een superhandige keuken die u heel wat tijd en energie doet besparen. Denkt u erover na om uw keuken te renoveren? Overweeg dan zeker de mogelijkheden voor smart-apparaten.


Kies voor een keuken op maat bij ASDP


Bent u op zoek naar een ervaren keukenbouwer die uw droomkeuken realiseert? Dan is ASDP uw ideale partner. Wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen en koppelen ze aan de nieuwste trends.


Meer weten over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op.


17 weergaven
bottom of page