top of page
  • ASDP

De drie belangrijkste keukenstijlen op een rij

Bijgewerkt op: 11 apr. 2023


Een keukenstijl uitzoeken die bij u past

Een keuken vinden in de stijl die bij u past, begint bij een goede kennis van de belangrijkste stijlen. Daarom zetten we die in deze blog graag voor u op een rij. Zo hebt u alle informatie die u nodig hebt om een goede keuze te maken bij de selectie van uw nieuwe keuken.


Keuken renoveren in moderne stijl


Veel mensen kiezen tegenwoordig bij keukenrenovaties voor een moderne keukenstijl. Die leunt prima aan bij de vaak jonge en strakke bouwstijl van vele woningen. Strakke lijnen, subtiel spelen met donkere en lichte tinten: het zijn maar enkele van de ingrediënten voor de moderne keuken die alsmaar populairder wordt.


Een moderne keuken is ook een uniform en tijdloos gegeven waarbij minimalisme hoogtij viert. Onder het motto 'less is more' zorgt een moderne keuken ervoor dat alles zijn eigen plaats heeft en uw keuken de perfecte combo van functionaliteit en uitstraling vormt.Landelijke stijl


Een landelijke keukenstijl valt meteen op door de keuze voor warme pasteltinten en de minder strakke look. In dit keukenontwerp vindt u vaak meer tierlantijnen terug. Wie kiest voor een landelijke keukenstijl voor zijn of haar keukenrenovaties woont vaak ook in een pastoriewoning. Dit type woning leent er zich perfect voor een landelijke keuken helemaal tot zijn recht te laten komen.
Keukenrenovaties: klassieke keuken


Met een klassieke keuken kiest u voor de rust en kalmte van vroegere tijden. Maar het mag wel meteen duidelijk zijn dat een klassieke keuken zeker niet staat voor oubolligheid. Met respect voor elementen van vroeger roept u de sfeer op van vervlogen tijden door een weloverwogen keuze van tegels, kleuren en andere elementen die een klassieke keuken helemaal kenmerken. Zo vormt keuken renoveren een knipoog naar het verleden.Bent u op zoek naar professioneel advies bij de keukenstijl die het beste bij u past? Neem dan snel contact op met keukenspecialist ASDP. Als ervaren keukenbouwer staan wij voor u klaar voor een nieuwe keuken en keukenrenovaties.


25 weergaven

Comments


bottom of page